Warning
ΌΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΪΟΝ ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΑΣ. ΣΑΣ ΣΥΝΙΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ ΣΠΙΤΙ

MEGA TV: Η ΡΑΝΙΑ ΤΖΙΜΑ ΚΡΥΒΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑ!

Το Αποκλειστικο
Ράνια Τζίμα, παρουσιάστρια κεντρικού δελτίου ειδήσεων MEGA

Μια από τις κορυφαίες παρουσιάστριες των δελτίων ειδήσεων της χώρας, βρέθηκε πρόσφατα στο επίκεντρο μετά την κυκλοφορία των φημών ότι μπορεί να κρύβει την πραγματική της ηλικία. Ενώ η Ράνια δεν αποκάλυψε ποτέ δημόσια την ηλικία της, εικασίες για την ηλικία της κυκλοφορούν μεταξύ των συναδέλφων και των τηλεθεατών της εδώ και αρκετό καιρό.

Σύμφωνα με εσωτερικές πηγές, ήταν υπεκφυγή όταν ρωτήθηκε για την ηλικία της, απαντώντας συχνά με ένα χαμόγελο και μια ασαφή απάντηση. Κάποιοι μάλιστα πρότειναν ότι μπορεί να έβαλε επίτηδες λάθος κεριά στην τούρτα της για την φωτογραφία της στο Instagram, ακόμα και πως είπε ψέματα για την ηλικία της στο βιογραφικό της όταν έκανε αίτηση στο κανάλι!

Ωστόσο, παρά τις φήμες, παραμένει δημοφιλής φιγούρα στο κανάλι, με πολλούς τηλεθεατές να την επαινούν για το αιχμηρό ρεπορτάζ και την ελκυστική της προσωπικότητα. Έχει καλύψει ένα ευρύ φάσμα ιστοριών, από έκτακτες ειδήσεις μέχρι κομμάτια ανθρώπινου ενδιαφέροντος, και έχει γίνει βασικό στοιχείο της ομάδας ειδήσεων του MEGA.

Όταν ήρθαν σε επαφή για σχόλια, οι εκπρόσωποι της αρνήθηκαν να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν τις φήμες, δηλώνοντας ότι η Ράνια προτιμά να κρατά ιδιωτική την προσωπική της ζωή.

Ανεξάρτητα από την πραγματική της ηλικία, οι συνεισφορές της Ράνιας Τζίμα στις ειδήσεις του MEGA ήταν ανεκτίμητες και συνεχίζει να είναι μια σεβαστή και αξιοθαύμαστη προσωπικότητα στον κόσμο της δημοσιογραφίας. Είτε επιλέξει είτε όχι να αποκαλύψει την ηλικία της, το ταλέντο και η αφοσίωσή της είναι αδιαμφισβήτητα και η δουλειά της στο δελτίο ειδήσεων θα συνεχίσει αναμφίβολα να εκτιμάται από τους τηλεθεατές για τα επόμενα χρόνια, ειδικά εάν συνεχίσει να βρίσκεται η Νέα Δημοκρατία στην κυβέρνηση.