Warning
ΌΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΪΟΝ ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΑΣ. ΣΑΣ ΣΥΝΙΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ ΣΠΙΤΙ

Ο ΝΙΚΟΣ ΚΟΚΛΩΝΗΣ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΝΈΟ ΠΡΌΣΩΠΟ ΤΗΣ BALENCIAGA

Το Αποκλειστικο

Σε μια εκπληκτική κίνηση, η Balenciaga ανακοίνωσε ότι ο Έλληνας επιχειρηματίας Νίκος Κοκλώνης θα είναι το πρόσωπο της τελευταίας καμπάνιας ρούχων της. Παρά τις συνεχιζόμενες έρευνες σχετικά με τις φερόμενες ως δραστηριότητες νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, ο Κοκλώνης κρίθηκε ότι ταιριάζει απόλυτα στην εταιρεία μόδας υψηλών προδιαγραφών.

"Ψάχναμε για κάποιον με ένα συγκεκριμένο επίπεδο εκλέπτυνσης, κάποιον που αποπνέει πλούτο και επιτυχία", δήλωσε η εκπρόσωπος της Balenciaga, Chanelle DuBois. "Ο Νίκος Κοκλώνης είναι ακριβώς αυτό. Επιπλέον, εντυπωσιαστήκαμε με την ικανότητά του να κρύβει τα περιουσιακά του στοιχεία τόσο αποτελεσματικά".

Ο Κοκλώνης, ο οποίος είναι γνωστός στην Ελλάδα για τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις και τις παραγωγές του, έχει αρνηθεί οποιαδήποτε παράβαση σε σχέση με την έρευνα για το ξέπλυμα χρήματος. "Αυτές οι κατηγορίες είναι εντελώς αβάσιμες", δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου. "Δεν έχω ξεπλύνει ποτέ στη ζωή μου χρήματα. Απλώς έχω το ταλέντο να εξαφανίζω χρήματα".

Παρά τη διαμάχη γύρω από τον Κοκλώνη, οι οπαδοί της Balenciaga φαίνεται να είναι ενθουσιασμένοι με τη νέα καμπάνια ρούχων. "Δεν με νοιάζει αν είναι εγκληματικός εγκέφαλος", δήλωσε η λάτρης της μόδας, Isabella Martinez. "Αν είναι ωραίος με τα ρούχα της Balenciaga, αυτό είναι το μόνο που έχει σημασία για μένα".

Άλλοι θαυμαστές έσπευσαν να υπερασπιστούν τον Κοκλώνη, επισημαίνοντας ότι η βιομηχανία της μόδας έχει μακρά ιστορία αμφισβητήσιμων επιχειρηματικών πρακτικών. "Ο αναμάρτητος ας ρίξει τον πρώτο λίθο", δήλωσε ο χρήστης του Twitter, @FashionQueen83. "Στοιχηματίζω ότι οι μισοί από τους ανθρώπους που επικρίνουν τον Νίκο έχουν μια ντουλάπα γεμάτη ρούχα φτιαγμένα από παιδιά σε εργαστήρια εργασίας".

Όσο για τον ίδιο τον Κοκλώνη, φαίνεται να απολαμβάνει το νέο του ρόλο ως fashion icon. "Πάντα είχα ένα πάθος για τα ρούχα", δήλωσε. "Και τώρα, χάρη στην Balenciaga, μπορώ επιτέλους να επιδεικνύω στον κόσμο την άψογη αίσθηση του στυλ μου. Επιπλέον, η καμπάνια πληρώνει πολύ καλά, κάτι που είναι πάντα ένα μπόνους".

Μόνο ο χρόνος θα δείξει αν η διαμάχη γύρω από τον Νίκο Κοκλώνη θα επηρεάσει την επιτυχία της τελευταίας καμπάνιας ρούχων της Balenciaga. Αλλά προς το παρόν, φαίνεται ότι ο κόσμος της μόδας ενδιαφέρεται περισσότερο για την καλή εμφάνιση παρά για την ηθική ή την ηθική.