Warning
ΌΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΪΟΝ ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΑΣ. ΣΑΣ ΣΥΝΙΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ ΣΠΙΤΙ

ΑΔΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: ΘΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠOΜΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ JOHN WICK

Το Αποκλειστικο

Πηγές προσκείμενες στην ομάδα παραγωγής του John Wick αποκάλυψαν ότι ο Έλληνας πολιτικός Άδωνις Γεωργιάδης βρίσκεται σε συζητήσεις για να παίξει τον ομώνυμο ρόλο στο επόμενο μέρος της επιτυχημένης σειράς δράσης.

Αν και ο Γεωργιάδης μπορεί να μην έχει καμία εμπειρία υποκριτικής, οι παραγωγοί φέρονται να ερωτεύτηκαν τη συμπεριφορά του και τη σκληρή στάση του κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης επίσκεψης στην Αθήνα.

"Ο Άδωνις έχει το είδος του ακατέργαστου χαρίσματος που δεν διδάσκεται", δήλωσε ένας παραγωγός. "Επιπλέον, πιστεύουμε ότι το κοινό θα συνδεθεί πραγματικά με το πνεύμα του και το εντυπωσιακό ιστορικό του στο να προκαλεί αντιπαραθέσεις".

Παρά την έλλειψη επίσημης εκπαίδευσης, ο Γεωργιάδης λέγεται ότι παίρνει πολύ σοβαρά το ρόλο, ξεκινώντας ένα εντατικό πρόγραμμα εκπαίδευσης που περιλαμβάνει καθημερινά μαθήματα πολεμικών τεχνών και ασκήσεις χειρισμού όπλων. Τον έχουν δει επίσης να μελετά την εμβληματική ερμηνεία του Keanu Reeves στις προηγούμενες ταινίες, ελπίζοντας να διοχετεύσει λίγη από την ίδια ένταση και σωματική δύναμη.

Ενώ ορισμένοι γνώστες της βιομηχανίας έχουν εκφράσει αμφιβολίες σχετικά με την ικανότητα του Γεωργιάδη να κάνει τη μετάβαση από την πολιτική στο αστέρι του Χόλιγουντ, άλλοι πιστεύουν ότι είναι ακριβώς η ανάσα φρέσκου αέρα που χρειάζεται το franchise του John Wick.

"Έχουμε κουραστεί από τα ίδια παλιά τροπάρια των ταινιών δράσης", δήλωσε ένας insider. "Ο Άδωνις φέρνει μια φρέσκια προοπτική, μια νέα ενέργεια και μια δέσμευση να κάνει ό,τι χρειάζεται για να γίνει η δουλειά".

Αν ο Γεωργιάδης πάρει όντως τον πρωταγωνιστικό ρόλο, είναι βέβαιο ότι θα είναι μια από τις πιο απροσδόκητες και πολυσυζητημένες αποφάσεις κάστινγκ στην πρόσφατη ιστορία. Ανυπομονούμε να δούμε τι θα φέρει στο τραπέζι.