Warning
ΌΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΪΟΝ ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΑΣ. ΣΑΣ ΣΥΝΙΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ ΣΠΙΤΙ

ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ Ο MBAPPÉ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ

H Επικαιροτητα

Σε μια εκπληκτική εξέλιξη, ο Γάλλος σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου Kylian Mbappé ανακοίνωσε ότι από εδώ και στο εξής θα αγωνίζεται μόνο στην αριστερή πλευρά της επίθεσης. Η απόφαση έρχεται μετά από ομιλία του γενικού γραμματέα του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, κατά τη διάρκεια των πρόσφατων διαδηλώσεων στο Παρίσι.

Πηγές αναφέρουν ότι η ομιλία, η οποία επικεντρώθηκε στα δικαιώματα των εργαζομένων και τη σημασία της συλλογικής δράσης, χτύπησε τη χορδή του ποδοσφαιριστή. «Ο Kylian ανέκαθεν ενδιαφερόταν για την κοινωνική δικαιοσύνη και τα δικαιώματα των εργαζομένων», είπε μια πηγή. «Όταν άκουσε να μιλάει ο Κουτσούμπας, ήταν σαν να του έκανε ένα κλικ».

Η απόφαση έχει προκαλέσει κάποια αναστάτωση στους προπονητές και τους συμπαίκτες του, οι οποίοι ανησυχούν ότι η άρνησή του να παίξει στα δεξιά η ως striker θα διαταράξει την ισορροπία της ομάδας. «Καταλαβαίνουμε ότι ο Kylian είναι παθιασμένος με αυτά τα θέματα, αλλά τον χρειαζόμαστε να παίζει εκεί που είναι πιο αποτελεσματικός», είπε ο προπονητής της Paris Saint Germain. «Ελπίζουμε ότι θα το ξανασκεφτεί».

Ωστόσο, ο Μπαπέ δείχνει αποφασιστικός στην απόφασή του. «Δεν μπορώ με καλή συνείδηση να παίξω πια στη δεξιά πτέρυγα», είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του. "Αφού άκουσα να μιλάει ο Κουτσούμπας, συνειδητοποίησα ότι πρέπει να υπερασπιστώ αυτό που πιστεύω. Και αυτό στο οποίο πιστεύω είναι τα δικαιώματα των εργαζομένων και η ισότητα για όλους".

Η απόφαση έχει επίσης συγκεντρώσει υποστήριξη από θαυμαστές και ακτιβιστές. «Είναι εμπνευσμένο να βλέπεις έναν νεαρό αθλητή να χρησιμοποιεί την πλατφόρμα του για να πάρει θέση για κάτι στο οποίο πιστεύει», είπε ένας ακτιβιστής. «Χρειαζόμαστε περισσότερους ανθρώπους όπως ο Mbappé που είναι πρόθυμοι να χρησιμοποιήσουν την επιρροή τους για να δημιουργήσουν θετικές αλλαγές στον κόσμο».

Μόνο ο χρόνος θα δείξει αν η απόφαση του  θα αποδώσει καρπούς στο γήπεδο, αλλά ένα είναι σίγουρο – δεν φοβάται να πάρει θέση για αυτό που πιστεύει.