Warning
ΌΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΪΟΝ ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΑΣ. ΣΑΣ ΣΥΝΙΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ ΣΠΙΤΙ

Ο FLY LO ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΜΕ ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΑΡΝΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΖΗΛΕΨΕΙ!

Τα Πολιτιστικα

Καθώς πλησιάζουν οι γιορτές του Ορθόδοξου Πάσχα, εκατομμύρια οικογένειες σε όλο τον κόσμο ετοιμάζονται να ψήσουν ένα αρνί με τον παραδοσιακό τρόπο. Και αν ψάχνετε για μερικές συμβουλές για το πώς να κάνετε το αρνί σας εξαιρετικά χυμώδες και νόστιμο, μην κοιτάξετε πέρα από τον Fly Flo, τον Έλληνα καλλιτέχνη που κάνει πάταγο στους νέους με τις ρίμες και τις μαγειρικές του ικανότητες!

Σε μια αποκλειστική συνέντευξη στον Τελάλη, ο Fly Flo μοιράστηκε μερικά από τα μυστικά του για την προετοιμασία ενός αρνιού που σίγουρα θα εντυπωσιάσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. «Πρώτα από όλα, πρέπει να πετάξετε αυτά τα weak-ass αρνιά που πουλάνε εκεί έξω, you feel me?», συμβούλεψε. "Τίποτα από αυτά τα προϊόντα μαζικής παραγωγής που είναι γεμάτα ορμόνες και αντιβιοτικά. Θες ένα αρνί που έχει εκτραφεί φυσικά, με τα κόλπα του."

Η Fly Flo τόνισε επίσης τη σημασία των καρυκευμάτων. «Πρέπει να δώσεις sauce σε αυτό το αρνί, you know what I'm sayin?» αυτός είπε. "Μου αρέσει να χρησιμοποιώ ένα μείγμα από βότανα και μπαχαρικά, όσοι έχουν κάνει κουζίνα, ξέρουν"

Έτσι, αν θέλετε να αναβαθμίσετε το παιχνίδι με το αρνί σας αυτό το Πάσχα, πάρτε ένα σύνθημα από τον Fly Flo και δοκιμάστε τις συμβουλές του για ένα πραγματικά νόστιμο και αξέχαστο γεύμα. Και αν νιώθετε πραγματικά περιπετειώδεις, βάλτε μερικά από τα τραγούδια του και χορέψτε στην κουζίνα ενώ μαγειρεύετε - τελικά, το μαγείρεμα πρέπει να είναι διασκεδαστικό!