Warning
ΌΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΪΟΝ ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΑΣ. ΣΑΣ ΣΥΝΙΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ ΣΠΙΤΙ

ΕΣΡ : ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΗΓΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

Το Αποκλειστικο

Σε μια αρκετά περίεργη τροπή των γεγονότων, ένας υπάλληλος του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης εμφανίστηκε σήμερα στη δουλειά του. Ο υπάλληλος, ο οποίος δεν έχει κατονομαστεί, είναι διαβόητος για τις συχνές απουσίες του από την εργασία και την έλλειψη παραγωγικότητας όταν καταφέρνει να μπει στο γραφείο!

Σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον του υπαλλήλου, αρχικά είχε προγραμματίσει να δηλώσει και σήμερα ασθένεια, αλλά την τελευταία στιγμή αποφάσισε να το αντέξει και να πάει όντως στη δουλειά. "Δεν ξέρω τι τους έπιασε", λέει ένας έλληνας φορολογούμενος, "αλλά είναι καιρός να αρχίσουν να παίρνουν τη δουλειά τους στα σοβαρά".

Η ξαφνική εμφάνιση του εργαζόμενου έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στους συναδέλφους τους, πολλοί από τους οποίους σκέφτονται να ξεκινησουν και οι ίδιοι να πηγαίνουν στο πόστο τους. "Αν μπορεί πραγματικά να εμφανίζεται στη δουλειά τους, ίσως θα έπρεπε όλοι μας να κάνουμε το ίδιο", λέει ένας συνάδελφος.

Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης δεν έχει ακόμη εκδώσει δήλωση για το θέμα, αλλά οι γνώστες λένε ότι η νέα αφοσίωση του υπαλλήλου στη δουλειά του δεν έχει περάσει απαρατήρητη. "Είμαστε όλοι κάπως σοκαρισμένοι που πραγματικά τα κατάφεραν σήμερα", λέει μια πηγή. "Αλλά ε, ίσως αυτό να είναι η αρχή για κάτι καινούργιο γι' αυτούς".