Warning
ΌΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΪΟΝ ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΑΣ. ΣΑΣ ΣΥΝΙΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ ΣΠΙΤΙ

ΜΕΓΆΛΗ ΕΊΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑΥΜΑΣΤΈΣ ΤΗΣ DC: Η JOSEPHINE ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΉΣΕΙ ΤΗ LADY GAGA ΩΣ HARLEY QUINN ΣΤΗΝ ΕΠΕΡΧΌΜΕΝΗ ΤΑΙΝΊΑ JOKER

Το Αποκλειστικο

Κρατηθείτε καλά, φίλοι της DC, γιατί σας έχουμε έκτακτα νέα!

Αποδεικνύεται ότι η Lady Gaga, η οποία είχε αρχικά προγραμματιστεί να παίξει τον γυναικείο πρωταγωνιστικό ρόλο στην επερχόμενη ταινία Joker, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το πρότζεκτ λόγω συγκρούσεων στον προγραμματισμό. Αλλά μην ανησυχείτε, γιατί το στούντιο έχει ήδη βρει αντικαταστάτρια, και αυτή δεν είναι άλλη από την Ελληνίδα τραγουδίστρια Josephine! Σωστά, η Josephine θα αναλάβει το ρόλο της Gaga και θα φέρει το δικό της μοναδικό στυλ και ταλέντο στη μεγάλη οθόνη. Οι γνώστες λένε ότι η Josephine ήταν η τέλεια επιλογή για να αντικαταστήσει την Gaga, χάρη στην απίστευτη σκηνική της παρουσία και τη μαγνητική της ενέργεια.

Αυτή η ποπ σταρ μπορεί να είναι καινούργια στον κόσμο της υποκριτικής, αλλά δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι θα μπορέσει να σταθεί απέναντι στον Τζόκερ του Joaquin Phoenix. Στην πραγματικότητα, κάποιοι εικάζουν ήδη ότι η ερμηνεία της Josephine θα μπορούσε να αλλάξει πραγματικά το παιχνίδι της ταινίας. Δεν έχουμε ακόμα όλες τις λεπτομέρειες, αλλά είμαστε σίγουροι ότι η Josephine θα φέρει τη δική της μαγεία στην ταινία του Joker. Ετοιμαστείτε λοιπόν, φίλοι της DC, γιατί αυτή η Ελληνίδα τραγουδίστρια πρόκειται να φωτίσει τη μεγάλη οθόνη με μεγάλο τρόπο!