Warning
ΌΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΪΟΝ ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΑΣ. ΣΑΣ ΣΥΝΙΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ ΣΠΙΤΙ

ΝΈΟ BEACH-BAR ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΕ Η ΣΤΑΣΥ ΣΤΟ ΜΕΤΡΌ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΆ

H Επικαιροτητα
Μετρό Πειραιά, νέο beach-bar

Ένα νέο beach bar ετοιμάζεται να ανοίξει στον Πειραιά και αυτή τη φορά δεν θα είναι απλά δίπλα στη θάλασσα, αλλά μέσα στο Μετρό του Πειραιά! Από το πρωί μέχρι το βράδυ, οι επισκέπτες - επιβάτες θα μπορούν να απολαύσουν δροσερά ποτά και νόστιμα σνακ σε ένα μοναδικό και πρωτότυπο περιβάλλον. Οι ήχοι των συρμών θα διασκεδάζει τους πάντες και οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το τεχνητό ήλιο και το αληθινό θαλασσινό νερό ακόμα και αν το καλοκαίρι έχει τελειώσει.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΣΤΑΣΥ, κος Κοτταράς δήλωσε στο «Τ» ότι τα προβοκατόρικα ρεπορτάζ και οι αντιδράσεις των δημοσιογράφων σχετικά με την εύρεση θαλασσινού νερού στο Μετρό του Πειραιά, εξανάγκασαν τη διοίκηση να αποκαλύψει νωριτέρα την έκπληξη που επιφύλασσε στο πειραιώτικο κοινό.

Όπως όλα δείχνουν το μεγάλο grand opening του νέο hotspot στο Μετρό του Πειραιά προγραμματίζεται για τις 2 Απριλίου!

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΣΤΑΣΥ, σημείωσε ότι εντός των ημερών θα δημοσιευθεί και η προκύρηξη σχετικά με την εταιρεία που θα αναλάβει την επικοινωνία του νέου beach-bar. Πληροφορίες του «Τ», μας πληροφόρισαν ότι η πλατφόρμα υποβολής προτάσεων είναι προγραμματισμένη να ανοίξει την Κυριακή 26 Μαρτίου στις 3:00 με 04:00.